Ai mâncat vreodată piţa cu curculiţa şi fuţitu din cutie, în poală? Io da. De ce? Pentru că experţii şi cercetătorii de la universitatea din Anglia au demonstrat ştiinţific că e cu până la 63% mai sănătos şi cu 17% mai gustos.
Da serios acum. De când m-a învăţat ana să manânc cu furculiţa luna trecută numa aşa mânc piţa. Chiar şi când nu e nimeni să mă vadă. Cum e acum. Nu stăpânesc prea bine tehnica încă, da cu mai mult exerciţiu cred că o să reuşesc.
Cred că e din cauză că bucăţile tăiate drept şi mic pot fi mestecate mai lejer şi gustul e mai pro-fund şi mai îndelungat.
Nu, pe bune acum. Bucăţele mai mici şi mai multe fac ca piţa să fie apreciată mai mult timp. Cu alte cuvinte, trag de ea şi-mi ajunge toată ziua.
Motivul pt care tuturor le place piţa e că sunt aruncate aleator pe ea diverse chestii care ar fi bune şi mâncate separat. Măsline, ciuperci, şuncă, de-astea. Şi nu aterizează în proporţii egale pe blat. De-aia fiecare bucăţică are proporţii diferite din ingrediente, şi deci are alt gust. Fiecare îmbucătură e o surpriză. De-aia!
Acum mă duc să iau o farfurie, că era să mă înjunghii în pulă de vreo 3 ori. Sigur o să câştig premiul darwin odată...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
tu ce zici?